Szerintetek ezt meglehet csinálni sertéshúsból?
Figyelt kérdés
[link] jön az évfordulónk párommal 3 évesek leszünk s szeretném meglepni :) ezzel csak nem szeretjük a marhahúst... pedig eltudnám képzelni krumplipürével és paradicsomos paprikás mozzarellasajtos salátával :) vagy pedig cigánypecsenye? ezen agyalgatok még :) szerintetek?2013. aug. 26. 11:34
11/17 A kérdező kommentje:
köszi :) ez aranyos elöl kötény hátul semmi :D max kis kedvenceim kutyus meg cicus élvezkedik a látványba :D mivel párom dolgozni fog mert az napra sajna nem engedték szabira... :/ igy nem étterembe megyünk hanem meglepit csinálok páromnak :) akkor bor nélkül s mustár meg tejföl s pépesiteni... a gond hogy elromlott a botmixer s csak a nagy mixerem van gondolom azis jó :D szép napot mindenkinek :)
2013. aug. 26. 12:24
12/17 A kérdező kommentje:
engem nem az érdekel hogy vadas vagy sem :D am köze sem volt a kérdésemhez :D :D :D :D
2013. aug. 26. 12:27
13/17 anonim válasza:
Barna mártás minden, amiben a húst pároljuk és a körettel szervírozzuk, én úgy tudom. Nem csak 1 féle és recept szerinti barna mártás létezik, a vadas meg más. De bocsi, tanácsot akartam adni, de ha szerinted elveszem a kérdező kedvét, legyen neked igazad, főleg, hogy még visszavágni is kell, idézem "te kezdted". Egyáltalán nem ilyen szándékkal írtam, de örülök, hogy még egy ku**a főzőcskés kérdésre is akad, aki kötekedni tud.
Elnézésed kérem, Kérdező, hogy merészeltem ide írni.
14/17 A kérdező kommentje:
csak megláttam s gusztának találtam s szerintem pont olyan alkalomhoz való :)
2013. aug. 26. 12:29
15/17 A kérdező kommentje:
ahány ház annyi szokás!!!!! ne veszekedjetek már mert bejött a rossz idő!! :D :D
2013. aug. 26. 12:32
16/17 A kérdező kommentje:
tehát hogyha ebben a receptbe teszek még tejfölt s mustárt az szépen besürüsödik?? szósz lesz amit majd rácsurgathatok a húsra?
2013. aug. 26. 12:46
17/17 anonim válasza:
A tejföl és a mustár kellemesen ízesíti, dúsítja a szószt. de közben azért kóstold, hogy a pikáns ízharmónia megmaradjon. lehet, hogy egy csipet porcukrot is el fog bírni.
mindegyikből először kevéssel kezd, aztán, ha már ízlik, akkor stop:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!