Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Muffint szeretnék sütni, de...

Muffint szeretnék sütni, de van pár hiányosság?

Figyelt kérdés

Itt a nyár,és mivel tök unalmas,úgy gondoltam muffint fogok sütni. :D :D

Na,a gond nem kicsi.Ugye kisebb,12-es sütőnk van,és mivel 5 éves,és eddig egyszer használtuk,3 kis forma elkezdett rozsdásodni,nem vészes,csak egy picit.Amikor egyszer sütöttük benne,papírral csináltuk,de elfogyott,és bolt meg nincs.

Hogyha simán,papír nélkül sütök a maradék 8,"egészséges" formába,nem lesz semmi baja?? :)

Mit csináljak,hogy ne ragadjon le??

Köszönöm szépen,remélem ha megkapom a választ,végre üzemképes leszek :D :)

13/L

2013. aug. 25. 13:27
 1/7 casill válasza:
ha nincs papír, akk csak kend be kicsi olajjal a muffinforma belsejét mielőtt beleöntenéd a tésztát :)
2013. aug. 25. 13:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. aug. 25. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
vagy ha van otthon sütőpapír, könnyen tudsz hajtogatni papírt neki, neten megtalálod hogy hogy kell.
2013. aug. 25. 13:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Hozzávalók a tésztához: 15 dkg margarin, 17 dkg porcukor, 3 tojás, 15 dkg liszt, fél csomag sütőpor, 1 csomag vaníliás cukor

Ez volt az eredeti recept,12 db-hez,viszont ugye nekem csak 8 sütő használható,szóval így variáltam:

10 d. margarin

11 d. porcukor

2 tojás

10 d. liszt

sütőport úgy érzésre :D

2/3 vaníliás cukor

Ez a lecsökkentett mennyiség így jó??

2013. aug. 25. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Ha kikened Ramaval a format,akkor.nem.ragad le,ez biztos. Szerintem.csinald.az alapmennyiseget,ott bztos jok az aranyok.es susd ki.ket reszletben.
2013. aug. 25. 20:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Megsült már,és nagyon finom lett! :D :D
2013. aug. 26. 10:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm amúgy,ment a zöld kéz! :)
2013. aug. 26. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!