Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Próbált már valaki muffint...

Próbált már valaki muffint sütni a forma nélkül?

Figyelt kérdés
Ha csak úgy simán a papirformába teszem, szétfolyik?
2013. máj. 30. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
mindig ugy sütöm és nem folyik szét
2013. máj. 30. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan papírforma amiben szétfolyik! Szép lapos muffinjaim lettek! :) De most már én is olyat veszek amiben nem folyik szét!
2013. máj. 30. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Amíg nem volt muffintepsim, addig simán egy tepsiben sütöttem meg sütőpapírral kibélelve.
2013. máj. 30. 15:19
 4/8 anonim válasza:
100%
én is próbáltam párszor... dehát katasztrófális.. ::)annyira szétfolyt hogy nem lehetett felismerni mi akar lenni :)
2013. máj. 30. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Anyának még anélkül is szép tud lenni, ha épp nincs itthon papírforma. :) Először arra gondoltam, hogy a kérdésed ez, milyen ha csak egy tepsibe beleöntik és kész, most ez elgondolkoztatott. :D
2013. máj. 30. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ha olyan pírformát veszel aminek van tartása szóval nem akar kiterülni ha megnyomod a tetejét akkor jó lesz.

már ránézésre meglehet mondani nagyjából melyik alkalmas rá.

nekem eddig sikerült kifognom a jó papírformát(magas,van tartása a papírnak nem hajladozik.)

2013. máj. 30. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szétfolyt az egész, pedig 2 db papírt raktam egybe.
2013. máj. 30. 15:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tanulságosak!:) Asszem akkor nézek jó minőségű papírt, vagy ha nem találok akkor biztos ami biztos hármat teszek egybe a gyengébb minőségüből!:)
2013. máj. 31. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!