Csokis muffint csinálnék, de a tésztám nagyon ragacsos. Így nem tudom beletenni a formába. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 18:06
2/3 anonim válasza:
A liszttől töményebb lesz, lehet már nem is muffin állagú. Higítanék rajta egy kicsit tejjel (szoktam is), hogy folyósabb legyen és akkor már lehet kanalazni.
3/3 A kérdező kommentje:
hát az első adagot "beleerőszakoltam" a formába :d nem tudom mi sül ki belőle, a második adaghoz teszek egy kis tejet. pedig már sokadjára csinálom, és még osem jártam így...
2013. máj. 7. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!