Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem marad soha ragacsos...

Miért nem marad soha ragacsos a habcsók közepe?

Figyelt kérdés
Nálunk mindenki úgy szereti, mégsem sikerül olyanra soha. Nem teszek bele szódabikarbónát, úgyhogy kérlek ezt ne írjátok. Most lett kész egy adag, gyönyörű lett már a formája, az íze, barackkal és mogyoróval díszítettem, de a közepe megint nem rágós. Miért? Nagyon el vagyok keseredve.
2013. jan. 23. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Bár nem értek hozzá, de laikusként arra gondolok, hogy alacsony a sütési hőfok, és úgy lassan sül át. Vagy éppen ellenkezőleg. Ha nem kapsz hozzáértő választ, a helyedben kis adagban kipróbálnám a hőfok variációt.
2013. jan. 23. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is túlsül, illetve túlszárad.még az a gondolatom, hogy a rápakolt cuccok miatt sem, mert arra vársz, hogy azokkal együtt legyen kész.

a habcsók nálunk natór, esetleg durva dióval megszórva.

az állaga is attól függ, meddig szárítjuk/sütjük, alacsony hőfokon.

2013. jan. 23. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
Tedd előmelegített sütőbe, s kicsit gyorsabban szárítsd!
2013. jan. 23. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
Vagy próbáld meg picit kevesebb cukorral!
2013. jan. 23. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
azért mert túl sütöd
2013. jan. 23. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy gyorsabban? 100 fokon szárad és előmelegített sütőben van. A tetején reszelt mogyoró és barack van, nem hiszem, hogy olyan sok lenne, de akkor abból majd visszaveszek.
2013. jan. 23. 19:05
 7/10 A kérdező kommentje:
20 percig sütöm, 15 percnél még el tudom kenni a habot, ha benyúlok a sütőbe. Vegyem ki úgy? Nem marad hab? Mi lesz úgy belőle?
2013. jan. 23. 19:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom, ha már elválik sütőpapírtól, akkor kiveszem. Így ragacsos lesz a közepe.
2013. jan. 23. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
csak tipp, de, ha 15 percnél még el tudod kenni, zárd le a sütőt és hagyd még pár percig száradni. közben nézd meg, hogy neked megfelelő-e az állaga.
2013. jan. 23. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
Leírnátok röviden, hogy Ti, hogyan csináljátok az egészet?
2013. jan. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!