Melyiket szereted ragacsos rizst vagy pergös rizst?
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 15:17
2/18 anonim válasza:
Csakis a pergőset! Legjobb régen a menzán volt.
3/18 anonim válasza:
Miért jó a potyogós rizs? A japánok pld nem csinálnak olyat mert nincs teljesen megfőve!
4/18 anonim válasza:
a cupákosat:D:) anyunak mindig azt mondom, hogy olyanra főzze. a pergős nekem kicsit száraz..
5/18 anonim válasza:
ragacsos:)
1pohár rizst 3 pohár vizzel keszitek
remélem tudtam segiteni!
üdvozlettel, dr Sarlatán Britniszpirsz
7/18 Malats válasza:
3-as, ezt a baromságot honnan szülted? Attol hogy másképp készül, meg van föve teljesen.
9/18 doboszoli válasza:
Én is a kissé "ragacsost" preferálom, a pergős nekem túl száraz.
10/18 anonim válasza:
Úgy szeretjük, ha sem nem fojtós,száraz, sem pedig ragacsosan mászkos.
Szóval úgy, amikor nekünk pont jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!