Szereted ha párod -férjed segit a konyhában neked sütés főzésben vagy idegesit?
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 10:24
1/7 anonim válasza:
Profin főz,így maximum én segítek neki.Megnyugtatja a főzés,nem is engedi át a fakanalat alapjáraton.
2/7 anonim válasza:
Szeretem ha kuktáskodik mellettem és az apró bíbelős előkészületekkel gyorsabban megvagyok. Pl hagymát mindig bevállalja helyettem ha épp otthon van ha főzök:)
3/7 anonim válasza:
Ha én főzök, oda senki élő ember be nem léphet. Csak láb alatt van. Nem vagyok csapatjátékos alkat. Viszont cserébe az étel finom, ízletes, változatos, s amikor készen vagyok, minden el van mosogatva és minden el van téve.
4/7 anonim válasza:
Szakács. És szereti, ha segítek neki. :)
5/7 anonim válasza:
Nem szeretem, ha ott van,amikor én főzök.nekem nem kell kukta, mindent magam csinálok.persze szeret beleszólni az én főzésembe, ezért inkább akkor főzök, amikor erre nincs lehetősége :)Még így is túlzottam kritikus,de nincs oka rá.
természetesen tud főzni, ha én meghalok, nem hal éhen:)
6/7 doboszoli válasza:
Amikor néhány hónapig a munkanélküliek keserű kenyerét ettem, majd sikerült elhelyezkednem, feleségem "oda nyilatkozott", hogy :
"Az egyik szemem sír, a másik nevet.."
7/7 mustafa33 válasza:
A tésztákat az aszonyra hagyom. Csak neki mindig ott a sok mosogatnivaló, én meg nem szeretem ha az ott ártogat inkább közben elmosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!