Hogyan kell megsütni a habcsókot?
Figyelt kérdés
Akár hogy próbálo mindig megbarnúl.Segítsetek;ne legyen forró a sütő?sokat tartom? Nem tudom.2012. nov. 19. 21:14
1/5 anonim válasza:
Inkább szárítani kell, nem sütni... nem tudom, hány fokon szoktad, de vedd lejjebb.
2/5 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a sütőddel van a baj. Én mindig a legalacsonyabb fokozaton szárítom, sőt, még az ajtót is nyitva hagyom rá, mégis egyből megbarnul a hab. :(
3/5 anonim válasza:
Kb. 50 fokon próbáld szárítgatni vagy nagyon forró radiátoron, de ott az aljára kicsit jobban kell figyelni.
4/5 anonim válasza:
sajnos a házival mindig ez van, akármilyen alacsonyra veszem a hőt, mindig karamellizálódik a benne lévő cukor,
és kissé megbarnul.
hófehérre is sikerült már, de akkor meg krémes maradt a közepe. bár így is finom volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek a segítséget.Még próbálkozok.De jók a tippek.
2012. nov. 20. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!