Légkeveréses a sütőm, mégsem puhul meg olyan gyorsan a hús benne... Segítsetek, kérlek, milyen fokozatra, funkcióra állítsam? Először mindig lefedem, kb. 1 órára, (csirkehúst ált.), alsó-felső sütést szoktam használni, nem a légkeverésest, de azt i smár próbáltam, ott se olyan jó... kb 2 óra min. kell neki, h puha, omlós legyen!!!
2012. nov. 11. 15:58
1/9 anonim válasza:
hőmérséklet?
2012. nov. 11. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 A kérdező kommentje:
hát ez is kérdés lenni, mennyi legyen? kb. 200-220-on szoktam, de ha nagyon ideges vagyok, h nem sül, akkor 250re kapcsolom :D
2012. nov. 11. 16:30
3/9 anonim válasza:
Ne tekerd föl idegességedbe magasabb hőfokra, mert attól csak gyorsan megsül, de kemény és száraz marad.
a csirkének, jól írtad bő egy óra kell, lefedve, de lassabb tűzön, kb 170-180 fokon.egy kis folyadek, víz, vagy pár kanál húsleves kell alá, hogy legyen miben párolódjon. ha csontig puha,véres lé már nem jön belőle, akkor lehet emelni a hőfokot és fedő nélkül pirosra sütni.
az egész nem tarthat 1 óra 20 percnél tovább.
2012. nov. 11. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 A kérdező kommentje:
hát pedig így szoktam csinálni, azt kivéve, h 170-180 fokon süssem az elején... mert mondom, min. 200-on szoktam. És milyen funkcióra kapcsoljam? Alsó-felső sütés vagy légkeveréses? A végén szoktam rányomatni a pirítást, amikor már leveszem a fóliát róla.
2012. nov. 11. 20:57
5/9 anonim válasza:
Én mindig sütőzacskóban csinálom, nagyon finom, szaftos, puha husi lesz belőle.
köszi! :) és sütőzacsit lehet kapni boltban, ugye? nem vagyok ennyire balga, csak még nem használtam, hacsak nem zacskós poros kaját készítettem, ami borzalmas... :)
2012. nov. 12. 08:25
7/9 anonim válasza:
Igen, nagyobb boltokban, lehet kapni zacsit. Próbáld ki ezt a pácot,isteni!
Olajba keverd el ezt a pácot /én még szoktam egy kis sót,borsot is rakni bele/, rakd bele a husit, és kevés ideig pácold. Majd mehet a zacsiba, de vizet ne felejts el kevés vizet önteni hozzá. Ja, és a zacsira vágj 3-4 bemetszést. Pár napja ezt csináltam én is, francia rakott krumplival. A húsnak fele annyi idő kellett mint a krumplinak.
2012. nov. 12. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
Elfelejtettem, ha szeretitek tarjából csináld, az, az igazi!:)
2012. nov. 12. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 A kérdező kommentje:
hmm, fincsi? akkor köszi az ötletet! :)ki fogom próbálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!