Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudom gyorsabban...

Hogyan tudom gyorsabban megsütni a húst?

Figyelt kérdés
Légkeveréses a sütőm, mégsem puhul meg olyan gyorsan a hús benne... Segítsetek, kérlek, milyen fokozatra, funkcióra állítsam? Először mindig lefedem, kb. 1 órára, (csirkehúst ált.), alsó-felső sütést szoktam használni, nem a légkeverésest, de azt i smár próbáltam, ott se olyan jó... kb 2 óra min. kell neki, h puha, omlós legyen!!!
2012. nov. 11. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:
hőmérséklet?
2012. nov. 11. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
hát ez is kérdés lenni, mennyi legyen? kb. 200-220-on szoktam, de ha nagyon ideges vagyok, h nem sül, akkor 250re kapcsolom :D
2012. nov. 11. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne tekerd föl idegességedbe magasabb hőfokra, mert attól csak gyorsan megsül, de kemény és száraz marad.

a csirkének, jól írtad bő egy óra kell, lefedve, de lassabb tűzön, kb 170-180 fokon.egy kis folyadek, víz, vagy pár kanál húsleves kell alá, hogy legyen miben párolódjon. ha csontig puha,véres lé már nem jön belőle, akkor lehet emelni a hőfokot és fedő nélkül pirosra sütni.

az egész nem tarthat 1 óra 20 percnél tovább.

2012. nov. 11. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
hát pedig így szoktam csinálni, azt kivéve, h 170-180 fokon süssem az elején... mert mondom, min. 200-on szoktam. És milyen funkcióra kapcsoljam? Alsó-felső sütés vagy légkeveréses? A végén szoktam rányomatni a pirítást, amikor már leveszem a fóliát róla.
2012. nov. 11. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Én mindig sütőzacskóban csinálom, nagyon finom, szaftos, puha husi lesz belőle.

180 fokon, alsó-felső sütéssel, légkeveréses sütőben.

2012. nov. 12. 02:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi! :) és sütőzacsit lehet kapni boltban, ugye? nem vagyok ennyire balga, csak még nem használtam, hacsak nem zacskós poros kaját készítettem, ami borzalmas... :)
2012. nov. 12. 08:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, nagyobb boltokban, lehet kapni zacsit. Próbáld ki ezt a pácot,isteni!

[link]

Olajba keverd el ezt a pácot /én még szoktam egy kis sót,borsot is rakni bele/, rakd bele a husit, és kevés ideig pácold. Majd mehet a zacsiba, de vizet ne felejts el kevés vizet önteni hozzá. Ja, és a zacsira vágj 3-4 bemetszést. Pár napja ezt csináltam én is, francia rakott krumplival. A húsnak fele annyi idő kellett mint a krumplinak.

2012. nov. 12. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem, ha szeretitek tarjából csináld, az, az igazi!:)
2012. nov. 12. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
hmm, fincsi? akkor köszi az ötletet! :)ki fogom próbálni.
2012. nov. 12. 22:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!