Sütöttem muffint, fel is jött, viszont repedezett lett. Mitől lehet ez? Sok gyümölcs, vagy mert nagyon tele tettem? Ötletek?
Figyelt kérdés
muffin2013. máj. 18. 15:16
1/5 anonim válasza:
Szia, lehetséges hogy sokat tettél a formába, és nem fért el eléggé, és ezért lett repedezett! De ha finom, akkor a kinézet már másodlagos..!:)
2/5 anonim válasza:
Igen, nekem is szokott repedezni, ha sok benne a darabos anyag. de tényleg nem kell vele törődni, ez csak küllemhiba.ha teljesen kihűlt összébb is húzódik, de egy kis porcukorral lehintve is takarhatod a "hibát ".
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) Ez lett volna a másik bibi, az sem mindegy hogy mennyit teszek a formába? Félig lenne ideális?
2013. máj. 18. 15:55
4/5 anonim válasza:
3/4 -ig szoktam, akkor van helye feljönni, de repedés akkor is előfordulhat.Ne törődj vele, biztos finom így is.
ha én túltöltöm,- mert az is előfordult már -akkor meg kidagadt a tepsire, és oda is ragadt rendesen, hiába bevonatos.
Aki sütésre szánja magát, minden előfordulhat még ha századszor csináljuk, akkor is érhet meglepetés :)
5/5 anonim válasza:
Mi kb. feléig, 3/4-éig szoktuk tenni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!