Gyümölcspüréből is lehet zselét csinálni, vagy csak gyümölcsléből?
Figyelt kérdés
Étkezési zselatinnal szeretnék gyümölcspürét megszilárdítani, hogy kocsonyás állaga legyen. Meg lehet csinálni, vagy csak gyümölcsléből készíthető el?2013. máj. 17. 21:48
1/1 anonim válasza:
Természetesen lehet , csak nem lesz kristálytiszta , mint a léből .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!