Sütőben lehet pálcikán grillezni (saslik)?
Igen nagyon finomra meg lehet sütni. én is minden jóval megpakolom a nyársat (az a közepes bambusz ) ami keresztben átéri a tepsit. először becsomagolom fóliába, hogy párában puhuljon egy kicsit, majd leszedem a fóliát és forgatva pirosra sütöm. a nyárs két vége a tepsi szélén van, így tudom forgatni. a tepsibe fóliát teszek, mert csöpög pl a szalonnazsír és oda is ég egy kicsit de így nem tepsihez.Téli estéken így gondolunk néha vissza a nyári sütögetésekre.
a garnélát is megsütheted így, de azt nem kell befóliázni, mert hamar megsül és a zöldség is. én azt a hagyományos saslikhoz írtam.
ha nincs hegyes bambusznyársad, akkor faragd meg egy kicsit a hurkapálcát, mert amúgy csak döfködni lehet, az meg nem jó :)
A bambusz soha nem ég meg, lemosom és többször is szoktam használni.
egyébként lehet kapni akár a Tescóban is, a party kellékeknél, csomagban. esztergált, a két vége igen hegyes. fogvájó is van ehhez hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!