Saslik? Milyen husit, zöldséget húztok a nyársra? Milyen fűszereket használtok?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 12:38
1/4 anonim válasza:
Sertés combot előző este feldarabolok, bepácolok. Mindig más a pác, ami éppen megtetszik. Zöldségek: paradicsom, paprika, hagyma
2/4 anonim válasza:
Sertéscomb, sertéshús, csirkemell, pulykamell, hagyma, szalonna, gomba, általában nálunk ez, de lehet rá még felhúzni, paprikát, lilahagymát, cukkinit, sonkát, kolbászt, sajtot, lehet csinálni gyümölcsnyársat is! stb...
A húst beszoktuk előtte pácolni. Különböző fűszerekkel, ízlés szerint lehet! De lehet kapni saslik fűszert, zöldségfűszert, grill fűszert, stb-t.
3/4 anonim válasza:
2. vagyok. Lehet még rá paradicsomot, kukoricát is húzni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2013. jún. 25. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!