Hogyan tudok rakott krumplit készíteni?
Figyelt kérdés
Egy 16 éves fiú vagyok, aki szeretné az egyik kedvencét megtanulni megcsinálni.
Totál kezdő vagyok, szóval légyszi a boltba menős résztől kezdjétek. :) Lehető legegyszerűbben magyarázzátok.
Előre kösz!
2009. okt. 29. 21:18
11/11 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen jó lesz nekem az a 21:40-es adag, ha egyedül vagyok, mert úgy is most szeretnék elkezdeni komolyabban gyúrni, és ahhoz sokat kell, zabáljak.
Ha pedig családnak csinálom, akkor olyan 8 fővel kell számolni, abból 3 fiú... szóval az egy elég nagy adag. Igazából anyukám is mester a konyhában, de most azért nem tőle kérdeztem, mert úgy szeretném megcsinálni, hogy csodálkozzanak. :)
2009. okt. 30. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!