Dinsztelt krumplit hogy kell készíteni, és mihez szoktátok enni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 00:16
1/8 anonim válasza:
felkarikázol pár fej vörös vagy lilahagymát, bő olajon megdinszteled egy lábasban, felkarikázod a krumplit rádobod a hagymára, felöntöd kb 2 dl vízzel fűszerezed, fedő alatt rotyogtatod, néha rá kell nézni hogy le ne égjen. Kóstolgatod, ha elfőtte a levét és puha akkor már kész is
magában majonézzel
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,holnap el is készítem!
2011. júl. 19. 00:40
3/8 anonim válasza:
Szálára vágott vöröshagymát és karikára szelt zöldpaprikát dinsztelsz, rádobod a nagyon vékonyra szelt krumplit, sózod, borsozod (ha akarod valami sülthűs fűszerkeveréket is szórsz rá). Kevés vízzel felengeded, födő alatt puhára párolod. Amikor készen van, zsírjára sütöd. Teflonba rakd fel, akkor nem ragad oda.
4/8 anonim válasza:
7,20-as vagyok!
Általában sült-, vagy rántott húshoz szoktam adni köretként.
(Most vasárnap resztelt májhoz, és rántott kelkáposztához készítettem. Két legyet egy csapásra!)
5/8 A kérdező kommentje:
Most lett kész.Nem rossz,de nem ilyenre gondoltam,mert egy nagy adag tört krumpli lett belőle,Én pedig darabosat szerettem volna.
2011. júl. 19. 08:49
6/8 anonim válasza:
hogyy kell rántott kelkáposztát csinálni??
7/8 anonim válasza:
A kelkáposztát először vágd ketté, utána cikkekre úgy, hogy a torzsa összetartsa a leveleket. Lobogó sós vízben csak annyi ideig főzd, amíg a levél elkezd üvegesedni. Ne főzd túl! Lapáttal szedd ki, ha lecsorgott sózd be, utána lehet panírozni és sütni. Én szeretem frissen is és hidegen is, valami köretet is szoktam mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!