Savanyú káposztából hogy kell dinsztelt káposztát késziteni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 10:14
1/4 anonim 



válasza:





Savanyú káposztából nem szoktak de ha nincs más jól meg kell mosni kinyomkodni és olajon megpárolni, lassú tűzön.
2/4 A kérdező kommentje:
ok köszi. erre gondoltam. a másik káposztábol tudok csinálni, de most csak savanyu káposzta van itthon és kacsát sütök, a mellé kellene
2010. febr. 11. 10:39
3/4 anonim 



válasza:





Nem tudom, hogy egyre gondolunk-e.De lényegtelen is, mivel savanyúkáposztából a legfinomab minden! Ém úgy szoktam, hogy felvágom szép vékony csikokra vagy lereszeled, ahogy szoktad. Olajba piritok hagymát és szalona darabkákat, aztán bele a káposztát és feltöltöm vizzel..sózni nem szoktam met általában elég sós. Majd köstolom, hogy mikor főtt meg.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen igy fogom elkésziteni:)
2010. febr. 11. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!