Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vasárnap mindig/legtöbbször...

Vasárnap mindig/legtöbbször "hagyományos" vasárnapi ebédet főztök?

Figyelt kérdés
Húslevessel, rántott hússal, krumplival, rizzsel...stb?
2009. okt. 27. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nem.. amiota anyuval ketten élek, azota jöhet a reformkonyha..:)

multkor brokkolikrémleves volt

2009. okt. 27. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Nem vagyok reformkonyhás meg a többi marhaság híve.De soha nem főztem minden vasárnap ugyanazt.Rántott hús két-három havonként van,húsleves is legfeljebb egy hónapban egyszer,inkább télen,amikor nincs friss zöldség.

Annyi jó étel van,amit lehet variálni,akár disznó,marha vagy birkahúsból.Baromfit csak akkor főzök,ha házhoz jutok hozzá.

2009. okt. 27. 20:44
 3/7 igabcsy ***** válasza:
71%

Ááááá..... dehogy.

Mindig éppen azt, amit megkívánunk.

Ha hiszed, ha nem... volt már olyan is, hogy a vasárnapi ebéd Tojás leves volt és palacsinta.

Speciel a húslevest nálunk senki nem szereti - így nem is szoktam főzni.

2009. okt. 27. 21:04
 4/7 anonim válasza:
71%
Nagyon finom és jó ez a kaja, de néha nemárt a változatosság.
2009. okt. 27. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, mert van amikor se én se anyu nincs otthon és olyankor este csak összedobunk valamit gyorsan.
2009. okt. 28. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát én nagyon szeretem az ilyen hagyományos ételeket,de most fogyózom és csak párolt zöldséget + joghurtot eszek ma
2010. jan. 17. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:
nálunk is így van, szinte csak ilyeneket főzünk vasárnap, - Húslevessel, rántott hússal, krumplival, rizzsel vagy csirkéből készítem el így vagy sertésből / marhából.
2010. okt. 23. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!