Vasárnap mindig/legtöbbször "hagyományos" vasárnapi ebédet főztök?
Figyelt kérdés
Húslevessel, rántott hússal, krumplival, rizzsel...stb?2009. okt. 27. 20:31
1/7 anonim válasza:
nem.. amiota anyuval ketten élek, azota jöhet a reformkonyha..:)
multkor brokkolikrémleves volt
2/7 anonim válasza:
Nem vagyok reformkonyhás meg a többi marhaság híve.De soha nem főztem minden vasárnap ugyanazt.Rántott hús két-három havonként van,húsleves is legfeljebb egy hónapban egyszer,inkább télen,amikor nincs friss zöldség.
Annyi jó étel van,amit lehet variálni,akár disznó,marha vagy birkahúsból.Baromfit csak akkor főzök,ha házhoz jutok hozzá.
3/7 igabcsy válasza:
Ááááá..... dehogy.
Mindig éppen azt, amit megkívánunk.
Ha hiszed, ha nem... volt már olyan is, hogy a vasárnapi ebéd Tojás leves volt és palacsinta.
Speciel a húslevest nálunk senki nem szereti - így nem is szoktam főzni.
4/7 anonim válasza:
Nagyon finom és jó ez a kaja, de néha nemárt a változatosság.
5/7 anonim válasza:
Nem, mert van amikor se én se anyu nincs otthon és olyankor este csak összedobunk valamit gyorsan.
6/7 anonim válasza:
Hát én nagyon szeretem az ilyen hagyományos ételeket,de most fogyózom és csak párolt zöldséget + joghurtot eszek ma
7/7 anonim válasza:
nálunk is így van, szinte csak ilyeneket főzünk vasárnap, - Húslevessel, rántott hússal, krumplival, rizzsel vagy csirkéből készítem el így vagy sertésből / marhából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!