Tudtok ajánlani valami finom süti receptet?
Figyelt kérdés
Valami gyümölcsös krémes sütire gondoltam amit egyszerű megcsinálni. Mundjuk sütés nélküli vagy aminek a tésztáját negyon egyszerű megcsinálni és gyorrsan kész lesz. Előre is köszi a válaszokat.2013. aug. 13. 08:20
1/3 anonim válasza:
Tegyél egy formába (pl. őzgerinc, jénai) alulra babapiskótát, arra a következő krémet:
gyümölcsjoghurt
tejszínhab
zselatin fix
cukor
gyümölcsdarabok tetszés szerint
Ezeket összekevered, és gyorsan rákened a piskótára (a zselatin miatt gyorsan dermed), be a hűtőbe, pár óra és fogyasztható. Én még tortaformába is szoktam csinálni, nagyon finom.
Vagy beírod a google-ba, hogy Citromos álom, egyszerű és az is finom.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a babapiskotas sutik kremes turoval nagyon finomak es barmilyen gyumolccsel feldobhatok. Keress ra,sok fele van. Nekem a kedvenc: babapiskota tejben aztatva,turokrem malnaval,babapiskota, turokrem,a tetejere pedig meg egesz malnaszemek. Hutobe teszed par orara hogy osszealljon es kesz. Nagyon finom,akar hideg tejszinhabbal is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Majd kipróbálom. :)
2013. aug. 13. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!