Milyen vacsorát érdemes főzni egy romantikus estén?
Üdv.
A barátnőm nálam fog aludni a közeljövőben , és szeretném meglepni , gyertya, hangulatvilágitás , nyugis zene , vörösbor , vacsora... Mindössze annyi a problémám hogy nemtudom eldönteni hogy mit főzzek neki , tudom hogy ez izlés függő, de mégis mit illik ilyenkor főzni ? Ti mit főznétek ? Nekem egyenlőre egy olyan elképzelésem van hogy tejszínes csirkemell rízzsel , + emellé valami saláta, csak mondjuk nemtudom mennyire passzol ehez mondjuk a vörösbor... válaszaitok előre is köszönöm
19/F
Szerintem teljesen mindegy, mert az este nem a kajától lesz romantikus, hanem a körülményektől.
Amúgy ami írtál kaját az megfelelő lehet annyi különbséggel hogy én nem salátát, hanem savanyúságot ennék hozzá. Bor az oké!
Egyszerű, ne vörös legyen a bor, hanem fehér. A hölgyek általában jobban kedvelik a finom fehér bort.
A főétel remek, ha kitalálsz hozzá még egy fincsi desszertet, tuti a siker. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!