Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen vacsorát érdemes főzni...

Milyen vacsorát érdemes főzni egy romantikus estén?

Figyelt kérdés

Üdv.

A barátnőm nálam fog aludni a közeljövőben , és szeretném meglepni , gyertya, hangulatvilágitás , nyugis zene , vörösbor , vacsora... Mindössze annyi a problémám hogy nemtudom eldönteni hogy mit főzzek neki , tudom hogy ez izlés függő, de mégis mit illik ilyenkor főzni ? Ti mit főznétek ? Nekem egyenlőre egy olyan elképzelésem van hogy tejszínes csirkemell rízzsel , + emellé valami saláta, csak mondjuk nemtudom mennyire passzol ehez mondjuk a vörösbor... válaszaitok előre is köszönöm

19/F

2009. okt. 25. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen mindegy, mert az este nem a kajától lesz romantikus, hanem a körülményektől.

Amúgy ami írtál kaját az megfelelő lehet annyi különbséggel hogy én nem salátát, hanem savanyúságot ennék hozzá. Bor az oké!

2009. okt. 25. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
hát én is salátát tennék :D savanyúság szerintem semmi képpen nem való egy romantikus vacsorára mert nagyobb szagot hagy a szájban mint a saláta és ez szerinten nem épp előnyös :D
2009. okt. 25. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű, ne vörös legyen a bor, hanem fehér. A hölgyek általában jobban kedvelik a finom fehér bort.

A főétel remek, ha kitalálsz hozzá még egy fincsi desszertet, tuti a siker. :)

2009. okt. 25. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Fehér húshoz fehérbor. Ha ragaszkodsz a vörösborhoz csinálj mellé paprikás krumplit kolbásszal.OK?
2009. okt. 25. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem is eltaláltad a menüt, magam részéről is a saláta mellett állok (a savanyúság kommersz, ahhoz tényleg a pörkölt kell. Semmi esetre se legyen tészta, vagy főzelék:)) A desszert ajánlatos, de ne legyen hosszú az ételsor
2009. okt. 25. 21:48
 6/6 anonim válasza:
Tejszín mellé én nem is tennék se savanyúságot, se salit. Semmi értelme. Viszont a fehérbor - na az tuti jó lesz a tejszínes csirkéhez.
2009. okt. 26. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!