Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan rendezzek egy romantiku...

Hogyan rendezzek egy romantikus vacsorát a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Agusztus 20-ra szeretnék nekik szervezni kint a tanyánkon egy romantikus vacsorát csak nekik, hogy kettesben lehessenek. Azt terveztem, hogy gyertyákat gyújtok, egy jó kis étteremből kaját hozatok vagy pedig én dobok össze valami fincsi, de egyszerű kaját. Még arra is gondoltam, hogy meghívót készítek nekik, de nekünk nincs nyomtatónk csak anyu munkahelyén vele pedig semmiképp sem tudom kinyomtatatni mert akkor lelőném a meglepetést.

Az is eszembe jutott, hogy veszek rózsákat és a szirmaikat leszedem és elszórom.

A CD már készül ami telis-tele van romantikus vacsorához illő zenékkel :) REmélem nem hagytma ki semmit.

De az itt a bökkenő, hogy mivel nekünk a tanyánk körülbelül 20 percnyi járásra van a házunktól (szüleimet nemzavarja) és csak egy kulcs van. Nem tudnám azt megoldani, hogy mikor anyukámék odaérnek a kaja meleg legyen a meggyújtott gyertyákat pedig SEMMIKÉPP nem hagyhatom ott felügyelet nélkül.

Nem is adhatom anya kezébe a kaját, hogy majd ott kipakolnak meg egy öngyújtót, hogy gyújtásk meg maguknak mert akkor illúzió romboló lennék.

Szóval ha esetleg lenne ötlete ez ügyben vagy még néhány tanácsra, hogy még mit tudnék bedobni azt megköszönném!

Bocsánat, hogyha tele van helyesírási hibával és remélem, hogy mindenki megérti a tervemet

(kell kérdőjel) ????????

13/L

2010. aug. 15. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

de aranyos (:

amúgy szerintem vidd el papírboltba,ott kinyomtatják.aztán menj ki a tanyára(anyudtól kérd el a kulcsot,mondd neki hogy nem akarsz otthon unatkozni aznap..)aztán a házatokba meg hagyd a meghívot:) utána pedig mielőtt odaérnek egy pár perccel lelépsz..a gyertyákat pedig majd meggyújtják ők :] csak legyen mellette mondjuk gyufa. ha van idősebb tesó,az segíthet:D

2010. aug. 15. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos ötlet:)

Nem tudom mi mindent tudsz a konyhában,de szerintem jobban örülnének neki,ha Te készítenél nekik valami finomat.

Meghívót Te magad is készíthetsz,ez talán még szebb egy szülőnek,mint egy nyomtatott!

Menj át a tanyára,készíts elő mindent.A meghívóba írd bele,hogy pl. 8-ra menjenek oda,előtte néhány perccel meggyújtod a gyertyákat és megmelegíted az ételt.

Esetleg meghívó helyett hagyhatsz otthon egy szimpla levelet.Írd le,hogy átmentél a tanyára,szeretnél velük ott beszélni és kérd meg őket,hogy menjenek oda pl. 8-ra.

Utána meg már Te el tudsz jönni,hogy kettesbe lehessenek!:D

15/L

2010. aug. 15. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

elmész papírboltba,ott kinyomtatják a meghívót, vagy pedig írhatod te kézzel,az is jó megoldás.

aztán elkéred a kulcsot valami kifogással, és ott megcsinálod amit kell - terítés, vacsi,rózsa stb. és megvárod anyudékat, bekíséred őket,mint egy pincér, leülteted őket,meggyújtod a gyertyát, jó szórakozást kívánsz és lelépsz.

2010. aug. 15. 21:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a Válaszokat <3

Még abban szeretnék segítséget kérni, hogy milyen kaját csináljak nekik? Ne túl egyszerűt de mégse a legbonyolultabbat mégis legyen elegáns?

És mi legyne a meghívó szövege?

2010. aug. 15. 21:51
 5/5 anonim válasza:

Szia.:)

Hát szerintem csinálj főtt rizsát, az egyszerű és nagyon jól megy sok ételhez köretnek.A rizst feldobhatod kukoricával vagy zöldborsóval is, ez kinézetre és ízre is jó.Csinálhatsz hozzá mondjuk rántott gombát és rántott cukkínit.Vagy rántott húst, rántott májat.

Desszertnek csinálhatsz palacsintát, csinálj hozzá banánturmixot és szépen díszített pohárba tálad:)

Itt van pár recept, amin videón megnézheted hogyan is kell megcsinálni ..

Bolognai spagetti: [link]

Rántott gomba&sajt: [link]

Görög saláta: [link]

Mégtöbb videós recept : [link]

Sok sikert.:)

Palacsinta: [link]

2010. aug. 15. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!