Irnatok nekem romantikus programokat Budapesten? :-)
margitsziget libegő vár citadella kopaszi gát, város/népliget Vajdahunyad vára, állatkert... pl napfelkelte pont pest felől jön ugye, halászbástyáról ha nem felhős az ég... vagy citadella legtetejéről...
ha sz@r az idő akkor meg van egy rakat teázó, de lehet barlangászni is ha vevő rá a másik, függ attól hogy mi az amit szeret... aktívan el lehet verni pár órát bárhol a falmászástól kedzve, pl nekem az is romantikus:D
Séta a várban, a Duna-parton, beülni egy kávéra/teára valahová, piknik egy parkban, és ingyenes a János-hegyi kilátó is. Gyönyörű a kilátás, ha tiszta az idő.
Nekem romantikus egy klassz kiállítás is, mert én szeretek ilyen helyen andalogni meg beszélgetni.
Esetleg hajóval átmenni a Szigetre, az is tök jó.
Tényleg nem árt tudni, mit szerettek, és mennyit tudtok rászánni. :D Pl. egy sétarepülés léghajóval is oltári hangulatos, csak nem egy olcsó mulatság.
A várat én is ajánlom, tőlem kb 5-10 perc sétára van, sokszor járkálgatunk ott, és mindig jó :)
Egyébként ugyanazok a dolgok nagyjából, amit a többiek is írtak, még kiegészíteném pl a Normafával, ott is jól el lehet sétálgatni, meg akkor már ott a gyerekvasút, az is végig erdőben megy, az is egy jó program :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!