Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Összeaszott sült krumpli...

Összeaszott sült krumpli felhasználására van valami tuti ötletetek?

Figyelt kérdés
Mindig gondban vagyok, mert ha nem akarok felesleget, akkor pont el kell találnom, hogy mennyit ennénk. De az is kellemetlen, ha még enne valaki, de nincs. Az jutott eszembe, hátha van valami újrafelhasználási mód a maradékra, csak én nem tudtam róla eddig :) Ha van infó, senki se tartsa magában, kíváncsian várom
2013. júl. 31. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Villával nyomkod össze : vörös hagymát fokhagymát kevés olajon pirts meg . forgasd bele az összenyomkodott krumlit ,és pirtsd át nem baj ha kicsit itt -ott meg ég a krumpli. vagy így eheted valami húshoz ,vagy csak locsold meg füszeres tejfölel

vagy lefagyaszthatod és amikor kell bő forró olajban kisütöd.

2013. júl. 31. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Brassóiba is belerakhatod, csak 1-2 percre süsd át ismét, hogy friss legyen! Különösen, ha maradt 1-2 db sült-hús is, abból + a sültkrumpliból másnap tökéletes brassói lehet.
2013. júl. 31. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Serpenyöben kicsit átforrósítod, kolbászdarabokat meg felvert tojást adsz hozzá, és kevergetés nélkül megsütöd palacsintaszerüen.

Ha laktatóbban akarod, akkor elöször süss csikokra vágott szalonnát, tegyél hozzá kevés lecsót és utána tedd bele a krumplit-kolbászt-tojást.

2013. júl. 31. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:

csinálhatsz belőle parasztreggelit: újhagyma felszeletelve, egy kis felkockázott szalonna, kockára vágott paprika

kicsi olajon megdinsztelni, rá a hasábkrumpli + attól függ hányan vagytok tojást ráütni. Vacsorára is laktató.

2013. júl. 31. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!