Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olyan ételek, receptek,...

Olyan ételek, receptek, amiket maradékból lehet készíteni?

Figyelt kérdés
Más topic-ban olvastam, hogy vannak olyan ügyi háziasszonyok, akik sosem dobnak ki ételt és minden maradékot felhasználnak valahogy. Nálunk sajnos elég sok kaja (maradék) megy a szemétbe, mert lövésem nincs hogyan lehetne újrahasznosítani. Pl. most van a hűtőben egy halom húsleves, valamennyi párolt rizs és egy pici sült csirke. Vagy a múltkor volt hagymaleves, makaróni, darált hús szaft (egy pici). Nem tudom, ilyesmiből miket lehet még csinálni? Ötletek?
2009. okt. 23. 21:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szuperek vagytok :))
2009. okt. 24. 00:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Néhány dolog amit én újrafelhasználok :)

Ha a kenyér megmarad de már picit száraz akkor fasírtba keverem(vízbe áztatás után), vagy esetleg töltött combhoz a töltelékbe is tökéletes... hamár nagyon kiszárad, ledarálom és panír lesz belőle.

Levesléket egyértelműen lefagyasztom, az előttem lévő kommentekhez hasonlóan.

A húsokat én is átsütöm újra,plusz pár fűszer.

Hát mivan még...Pl a hűtőből az ilyen kis pár szelet szalámi maradékokat és sajt maradékokat felhasználom pizzába(van olyan hogy 4-5 fajta szalámi is van amihez már senki se nyúl, és mindegyikből 1-2 szelet maradék).

kb ennyi,

Jó kérdés egyébként :D

2009. okt. 24. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!