Ki akarom kapcsolni a hűtőt 2 napra, hogy kitakarítsam, mit együnk ezalatt, aminek nem kell hűtés?
bundáskenyéren kívül más ötletem nincs.
Kolbász, diákcsemege bírja hűtés nélkül?
:)
Valóban reálisan megítélhető lennék idióta internetes hozzászólások miatt? (az idiótát a saját válaszaimra értem)
Feltettem egy kérdést, és több válasz volt lekezelő számomra, mint hasznos, hát én is ehhez alkalmazkodtam.
Bocsi! :)

gyorsabban, mint gondoltam. :)
Kihúztam, kipakoltam, és késsel óvatosan le tudtam feszíteni a jeget. Volt kb 3-4 cm vastag, így egyben nagy darabok lejöttek, és kitöröltem. A hűtő részt elég volt csak áttörölni, mert azt nemrég takarítottam. Max 10 perc volt az egész. :)

Látom régi kérdés, de nem baj.
Egyél rántotthúst, sültkrumlit, uborkát, banánt, konzerveket pl májkrém, szardinia, stb., kenyérrel, paradicsommal. Ezek nem romlanak meg egykönnyen.
Konzervet évekig is tárolhatsz :D Akkor egy éved van kitakarítani a hűtőt. Sőt, azt is megteheted, hogy másnap lemész friss kaját venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!