Ki akarom kapcsolni a hűtőt 2 napra, hogy kitakarítsam, mit együnk ezalatt, aminek nem kell hűtés?
bundáskenyéren kívül más ötletem nincs.
Kolbász, diákcsemege bírja hűtés nélkül?

Ha a fagyasztó ilyen kicsi box, nem különálló, akkor abba és alá mindenképp fazékba menjen a forró víz + hajszárítózd, hogyha tényleg ilyen 5-10cm vastag jégrétegről beszélünk. A fém mentén felmelegszik és nagy darabokban leesik, késsel lehet picit feszegetni kell (tapasztalat).
Magától nagyon lassan olvadna le az ilyen sok jég.

Most pakolj ki belőle, meleg víz + hajszárítóval rásegítel neki. Amikor már kitörölted (szárazzal is) és visszakapcsoltad, én már akkor rámolok bele vissza, hiszen annak a kajának még mindig jobb bennt a hűtőben, ahol fokozatosan hűl a bekapcsolás után a hőmérséklet, mintha még 1-2 órát a konyha-asztalon tespednének.
Pár óra és kész is vagy vele!

Kedves Kérdező!
Hány éves vagy, hogy még ezek szerint életedben nem olvasztottál hűtőt????
Ha éjszakára engeded le, amikor senki nem fog rá odafigyelni, lesz holnapra valaki, aki segít majd a hűtőt átrakni egy másik helyre, hogy az alatta összegyűlt vizet is fel tudd törölni?
Törölköző ide vagy oda, az a kifolyó vizet megállítani nem fogja!
De te tudod!

Kb. olyan 15-16 éves voltam, amikor édesanyám rám bízta először, mivel ő kétműszakban dolgozott.
De akkor már nemcsak ilyesmit csináltam meg önállóan a konyhában, ha kellett komplett ebédet főztem, takarítottam, mostam-vasaltam, 12 évesen élő baromfit vágtam le és pucoltam fel.... soroljam még?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!