Csirkevágás, majd puculás és darabolás után maradhat e a hús 1 napot hűtés nélkül a házban, ha másnap meg is főznénk?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 14:36
1/4 anonim válasza:
Hűtés nélkül semmiképp, hacsak nem 12 fok alatti hőmérséklet van a házban.
2/4 anonim válasza:
Nem, mert megromlik. Legalább hűtőbe tedd, ha nem is fagyasztod le.
3/4 anonim válasza:
nem maradhat egy órát sem hűtés nélkül. nagyon fülledt meleg van, a bacik mnagyon gyorsan szaporodnak. a csirke, amúgy is nagyon érzékeny, nyálkásodik, szagosodik sokszor még a hűtőben is.
ha más nincs, szerezzetek kölcsön hűtőtáskákat fagyos jégakkukkal, de mindenképp hűteni, hűteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!