Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkevágás, majd puculás és...

Csirkevágás, majd puculás és darabolás után maradhat e a hús 1 napot hűtés nélkül a házban, ha másnap meg is főznénk?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Hűtés nélkül semmiképp, hacsak nem 12 fok alatti hőmérséklet van a házban.
2012. jún. 4. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem, mert megromlik. Legalább hűtőbe tedd, ha nem is fagyasztod le.
2012. jún. 4. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

nem maradhat egy órát sem hűtés nélkül. nagyon fülledt meleg van, a bacik mnagyon gyorsan szaporodnak. a csirke, amúgy is nagyon érzékeny, nyálkásodik, szagosodik sokszor még a hűtőben is.

ha más nincs, szerezzetek kölcsön hűtőtáskákat fagyos jégakkukkal, de mindenképp hűteni, hűteni.

2012. jún. 4. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy megromlik.
2012. jún. 4. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!