Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bukta tésztának melyik jó?

Bukta tésztának melyik jó?

Figyelt kérdés

Sürgős lenne! Van egy kifejezetten lekváros bukta receptem, ezt még nem próbáltam ki, illetve van egy receptem, amit kakaós csigához szoktam használni, bevált, annak tökéletes a tésztája. Használhatom ezt a buktához is, vagy teljesen más tészta?

A hozzávalók nagyjából ugyanazok, csak a buktás receptben több a vaj, és kevesebb a folyadék.



2013. júl. 25. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:
én az aranygaluska receptjét szoktam használni a buktához.de amúgy abból is csinálhatod amit a kakaós csigához szoktál,mert ahogy írod is,ugyanaz a hozzávalója
2013. júl. 25. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

A hozzávalók ugyanazok, csak picit mások az arányok. Azért félek csak, mert lehet hogy szárazabb lesz nem?

A kakaós csiga tésztáját brióshoz szoktam még használni.

2013. júl. 25. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:

de ha ennyire aggódsz,hogy nem lesz jó,akkor meg miért nem csinálod meg a buktád receptjét.

(amúgy nem hiszem,hogy annyira száraz lenne-próba szerencse)

2013. júl. 25. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!