Ha a mézes kalácsba karamelizált cukrot szeretnék rakni a méz helyett akkor, csak felolvasztom meg barnitom a cukrot? Vagy öntök hozzá vizt vagy tejet? Mármint hogy kell valamit hozzá adni nem keményedik meg nagyon? Nem árt a tésztának?
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 12:41
1/1 anonim válasza:
Egy kevés vizet kell hozzáadni, mert különben ha kihűl, akkor megszilárdul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!