Fondantot szeretnék készíteni, amivel be lehet vonni a tortát, de nem keményedik meg, és nem fog töredezni, a marcipánhoz hasonló állagú. Hogyan kell?
Figyelt kérdés
Már egyszer próbáltam ezt a maeshmallow-osat, de iszonyú kemény lett, nyújtani esélytelen volt, még az ujjam se tudtam belenyomni. Akkor a marshmallow-t is én csináltam recept alapján. Ha betettem a mikróba szétfolyat és ragadt mindenhova, utána meg megkötött, mint a beton. vagy mit rontottam el? Nekem olyan recept kéne, ami a marcipán állagára hasonlít. El vagyok keseredve, segítsen valaki :(2009. okt. 14. 11:24
1/4 anonim válasza:
nekem is kéne. Már többször nekifutottam, de sosem lett belőle semmi használható:(
2/4 anonim válasza:
Tessék.Itt elég részletesen le van írva minden,bár így elsőre elég bonyolultnak tűnik.Bevallom,én még nem próbáltam soha,de remélem Neked tudtam segíteni! :)
Reni
3/4 anonim válasza:
én is készitettem már marshallow-al ... elöszőr nagyon kemény lett énis alig tudtam nyujtani, utána jó lett. de nem jó marshallow-al, nekem nem tetszik. sokkal jobb ez a fondant, a tortaimádó-ról
4/4 anonim válasza:
Kipróbáltam a tortaimádósat.Jól sikerült,csak ajánlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!