Charlotte torta krémjét lehet csokifagyival is helyettesíteni?
Nem lesz jó, hacsak nem fagyasztod le az egészet. de akkor meg a piskóta lesz fagyott.ha meg a fagyi olvadni kezd elázik a piskóta... stb.
szóval együtt nem megy.
Ez úgy van ,hogy a keményre fagyott fagyit tálalás előtti percekben nyomkodják a tortába .Rögtön tálalják .. De ,a fagyi ahogy olvad teljesen eláztatja a piskotát :
Irok neked 1 csoki krémet hátha ez is jó ,lesz . Én evvel szoktam a charlotte -tortát megtölteni . A piskotához barack lekvár helyett meggy lekvárt teszek . Nekem ígí szokott kinézni : [link]
Csoki krém
1 zacskó Dr. Oetker ét csokis puding port
hagyományos módon megfőzük: Amikor kész és még meleg 10dkg jó minőségű ét csokit darabokban hozzákeverünk.
Majd a már langyos krémbe 2dl keményre felvert tejszínhabot keverünk: A tejszínhabba zselatint vagy habfixálót teszünk. Ezt bele keverjük a csokis krémbe . a krémbe tehetünk meggy darabokat is : Ha meggy darabokat teszünk, a krémbe akkor bármilyen meggylikőrt keverjünk a krémhez :
Zselatin jobban összetartja a krémet:
A zselatinból Dr. Oetker kis tasakos zselatin por kell :
A csoki magyar Boci ét csokoládé .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!