Ezekből a részekből is lehet akár 12óráig főzni a húslevest?
Ha bármilyen húsból készült levest 12 óráig akaral fözni, abból lekvár lenne, nem leves.
A csirkeaprólék meg már egy óra alatt szétfö.
Inkább tedd oda reggel és két óra múlva tálalhatod.
12 óra alatt egy strucc is szétfö!! Még tyúkot sem lehet ennyi ideig fözni.
Aki ilyet mondott, az hülyeséget beszélt.
1. Ha a húslevest 12 órán keresztül főzöd, akkor már kocsonya sem lesz belőle, az egész miszlikekre fő, abból nem leves lesz, csak valami borzalmas kinézetű akármi!
2. Lehet, DÉLI 12 óráig, csak nem mindegy, hogy DÉLELŐTT HÁNY ÓRAKOR tetted fel! :)))
Öreg, 2-3 éves tyúk is megfő 4-5 óra alatt, ezeket azért célszerű előző nap már "előfőzni" 2-2,5 órát. Majd az elfogyasztás napján még másik 2,0-2,5 óra.
A normál tyúkot, ami kb. 1 éves, annak is elég kb. 2 óra,
A csirke viszont 1,0-1,5 óra alatt megfő akár tisztességes paraszt-csirke, akár tescos csirke volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!