Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Huslevest lehet ugy csinálni...

Huslevest lehet ugy csinálni hogy csirke csontot meg marha sertés hosszu karajt rakok bele vegyesen? Nem lesz fura ize? Lveskockának meg tyukhusleveskocka

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 17:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%
Én is vegyesen főzöm. Teszek bele csirkecombot, sertéscombot, ezen kívül sertéstüdőt, lépet és szívet is.
2013. máj. 5. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 anonim ***** válasza:
mi a fenének tennél bele kockát?????????????
2013. máj. 5. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/18 anonim ***** válasza:
52%

De igen!

Az én ízlésem szerint biztosan fura íze lesz!

A belerakott leveskockától.

2013. máj. 5. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Annál finomabb a húsleves, minél több féle húsból főzöd!

60 éves nagyi

2013. máj. 5. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim ***** válasza:

A csont teljesen oké, de a karajért kár lenne. esetleg úgy, ha majd főve kiveszed és mellé a zöldségekből csinálsz egy vadasmártást, vagy esetleg paradicsomszósszal tálalod.

Az íze akár jó is lehet, sok-sok zöldséggel, de nem lesz kristálytiszta húsleves.

ha mindent beleteszel, ami kell, akkor a kockák feleslegesek.

2013. máj. 5. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Húsleves akkor lesz tiszta, ha felforraljuk a húsokat/ csontokat/ és leöntjük róla a zavaros vizet.Átmossuk és felöntjük vízzel. Zöldségfélét legalább 6 félét tegyünk bele. Sárgarépa,gyökér,zeller,krumpli,kelkáposzta,karalábé,fokhagyma,vöröshagyma. Mehet bele még, gomba, borsó,karfiol stb 60 éves nagyi
2013. máj. 5. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 anonim ***** válasza:
67%

Ha a húslevesröl leöntöd az elsö vizet, akkor azzal a legtöbb izanyagot és minden értékes részt kiöntesz, ez a legnagyobb hülyeség.


Ha amikor forrni kezd, lecsavarod egész kicsire a lángot, hogy éppen csak mozogjon a felszine, leszeded a keletkezö habot, akkor garantáltan tiszta lesz a leve.


De ha nem tudsz fözni, akkor legalább hülyeségeket ne irogass.

2013. máj. 6. 08:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy tanultam, hogy a habot le kell szedni, a lángot takarékra venni, hogy a leves inkább csak gyöngyözzön, és ne forrjon. Még azt a habot is le szoktam szedni, ami akkor keletkezik, amikor a zöldségeket belerakom.

Nagyon szép és ízekkel teli leves lesz belőle ez esetben is!

2013. máj. 6. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim ***** válasza:

O8.09-es

Hány éves vagy? Miért itélkezel?60 éves korra már hidd el, hogy megtanultam főzni.A tapasztalatot meg el lehet fogadni, nem szégyen!

2013. máj. 6. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 anonim ***** válasza:

Ne durvuljunk kérem :) van , aki habozik, van, aki nem.

Én is a habozós fajta vagyok, bár többen is írták, hogy értékes fehérjéket szedek le róla, ezzel szegényítem a levesemet. ennek ellenére, maradok a megszokottnál és menet közben többször is leszedem a keletkezett habot.

Soha nem jelezték a híveim, hogy ettől szegényebbnek éreznék a levesemet.

Én már csak ilyen maradi maradok :)

2013. máj. 6. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!