Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Huslevest lehet ugy csinálni...

Huslevest lehet ugy csinálni hogy csirke csontot meg marha sertés hosszu karajt rakok bele vegyesen? Nem lesz fura ize? Lveskockának meg tyukhusleveskocka

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 17:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem értetted a válaszomat! Nem a habozásról van szó! Én is habozok! Csak azt írtad, hogy aki nem tud főzni hülyeséget ne írjon!
2013. máj. 6. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/18 anonim ***** válasza:
Bocs, azt nem Te írtad!
2013. máj. 6. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudjatok, de teljesen feleslegesen bántjátok egymást.

Mindig is azt mondtam, hogy ki így, ki úgy, és a sütés-főzés éppen az a kategória, amely ízlések, szokások szerint változik, és mindenki "arra esküszik", ahogy ő tanulta, ő megszokta.

Attól még a másiké lehet pont olyan jó, legalábbis valószínű azért csinálja úgy, mert az ő családja úgy szereti.

2013. máj. 6. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

A O8.09-es vagyok és 57 éves, viszont 47 éve fözök minden nap (NEM tévedés, 10 évesen kelett az egész családra föznöm!!!)


És nem a lehabozás/ne- lehabozás volt az, amit kifogásoltam, hanem hogy a levesröl elöször leöntöd azt a levet, amibe minden értékes anyag kioldódott és utána másik vizzel fözöd. Ha valaki elpazarolja az értékes anyagokat, az szerintem NEM tud rendesen fözni, hanem csak pazarol.

2013. máj. 6. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig hideg vízben teszem fel a húst főni, majd én is habozok. Gyönyörű, tiszta, erős levesem szokott lenni. A legsötétebb színe a marhahús-levesnek van, a legvilágosabb a csirkéből készültnek.
2013. máj. 6. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 anonim ***** válasza:

08.09-es

62 évesen én is úgy nőttem fel, ahogy írod!

Akkor is én így csinálom,semmi íz nem hiányzik a húslevesemből./ mindenki dicséri, színét, ízét/ Ahány ház annyi szokás.Hidd el főzni azért tudok!!!

2013. máj. 6. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/18 mustafa33 ***** válasza:
90%
Fogadjuk el, hogy van olyan főzési szokás amiben le kell önteni a hús első levét. Ez régi hagyományon alapul. Ha leírom milyenen és miért kikáltanak mindenféle masinisztának és kimoderálnak cigányozásért, ezért nem írom le, de van ilyen konyha.
2013. máj. 7. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 mustafa33 ***** válasza:
100%
Ami a kérdést illeti, először tedd bele a marhát és fözd egy fél órát (habozd le), azután tedd bele a disznót (habozd le újra), egy óra mulva tedd bele a csirkét (újra habozd és ekkor tedd bele a zöldségeket és főzd egy fél órát. ha midjárt az elején teszed bele a csirkefélét akkor lekvárnak fő ☺.
2013. máj. 7. 09:26
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!