Huslevest lehet ugy csinálni hogy csirke csontot meg marha sertés hosszu karajt rakok bele vegyesen? Nem lesz fura ize? Lveskockának meg tyukhusleveskocka
Ne haragudjatok, de teljesen feleslegesen bántjátok egymást.
Mindig is azt mondtam, hogy ki így, ki úgy, és a sütés-főzés éppen az a kategória, amely ízlések, szokások szerint változik, és mindenki "arra esküszik", ahogy ő tanulta, ő megszokta.
Attól még a másiké lehet pont olyan jó, legalábbis valószínű azért csinálja úgy, mert az ő családja úgy szereti.
A O8.09-es vagyok és 57 éves, viszont 47 éve fözök minden nap (NEM tévedés, 10 évesen kelett az egész családra föznöm!!!)
És nem a lehabozás/ne- lehabozás volt az, amit kifogásoltam, hanem hogy a levesröl elöször leöntöd azt a levet, amibe minden értékes anyag kioldódott és utána másik vizzel fözöd. Ha valaki elpazarolja az értékes anyagokat, az szerintem NEM tud rendesen fözni, hanem csak pazarol.
08.09-es
62 évesen én is úgy nőttem fel, ahogy írod!
Akkor is én így csinálom,semmi íz nem hiányzik a húslevesemből./ mindenki dicséri, színét, ízét/ Ahány ház annyi szokás.Hidd el főzni azért tudok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!