Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Minden levest kis lángon kell...

Minden levest kis lángon kell főzni, vagy csak a húslevest?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak a húslevesnek kell kisláng, de más levest sem kell rotyogtatni.
2013. ápr. 21. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Ha erös lángon fözöd a levest, akkor kellemetlen, lúgos ize lesz a zöldségeknek. Sokkal finomabb, ha csak kis langon, éppen csak gyöngyözve fözöd.
2013. ápr. 21. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak a húslevest kell.
2013. ápr. 21. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
A bableves pld akkor tartalmas ha zavaros egy kicsit.A húsleves azért jó ha tiszta mert a zselatin nem zavarosodik meg.
2013. ápr. 21. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

A zubogtatva főzés egyik levesnek sem tesz jót. előbb elpárologtat a levéből, amit mindig vissza kell pótolni, ergo hígul az eredeti fűszerezés.

lehet látni, hogy mikor jó a főzési "sebesség ".nem szükséges, hogy buborékot vessen és még a gázra is jusson belőle.

Lassan főzz, tovább érsz :)

2013. ápr. 22. 07:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!