Minden levest kis lángon kell főzni, vagy csak a húslevest?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 21:52
1/5 anonim válasza:
Igen, csak a húslevesnek kell kisláng, de más levest sem kell rotyogtatni.
2/5 anonim válasza:
Ha erös lángon fözöd a levest, akkor kellemetlen, lúgos ize lesz a zöldségeknek. Sokkal finomabb, ha csak kis langon, éppen csak gyöngyözve fözöd.
4/5 anonim válasza:
A bableves pld akkor tartalmas ha zavaros egy kicsit.A húsleves azért jó ha tiszta mert a zselatin nem zavarosodik meg.
5/5 anonim válasza:
A zubogtatva főzés egyik levesnek sem tesz jót. előbb elpárologtat a levéből, amit mindig vissza kell pótolni, ergo hígul az eredeti fűszerezés.
lehet látni, hogy mikor jó a főzési "sebesség ".nem szükséges, hogy buborékot vessen és még a gázra is jusson belőle.
Lassan főzz, tovább érsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!