Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Váratlan ismerös vendég jön...

Váratlan ismerös vendég jön amikor esztek hívjátok az asztalhoz, hogy egyen veletek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az erösen függ attól, hogy mennyire ismerös.

Eleve ha jön valaki, akkor be kell engedni, ha nem olyan, akkor nem oda vezetem, ahol eszünk, hanem a nappaliba. Ha közeli ismerös, jó barát vagy családtag, akkor általában meghivom az asztalhoz, ha távolabbi, akkor nem.

2013. júl. 19. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Eleve kiszaladnék a világból, amikor valaki pl. vasárnap ebédidőben csönget be, szerintem alapvető illemszabály, hogy ilyenkor nem megyünk más házához. Ha közeli rokon vagy nagyon jó barát, akkor viszont szó sincs ilyesmiről, és persze asztalhoz is ültetem, megkínálom. De a szomszéd ne jöjjön a közös költségről tárgyalni, mert simán kitessékelem, hogy most nem alkalmas.
2013. júl. 19. 10:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Sosincs váratlan vendégünk,még a családtagok is telefonálnak,hogy jöhetnek-e x idő múlva.

Ha ez épp kaja előtt van,akkor vagy eszünk mielőtt megérkeznek,vagy majd utána,mivel mindig ugy főzök,ami kettőnknek elég 2 napra(+1 adag,hogy ne szűken legyen),sosem főzök úgy hogy hátha beesik valaki.

Aki jön,annak van rágcsálnivaló,gyümölcs,vagy süti ha épp sütöttem.

Főtt ételt annak adok,akit ebédre/vacsira hivtunk.

2013. júl. 19. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!