Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha leültök az asztalhoz enni...

Ha leültök az asztalhoz enni szoktatok kitenni külön tányért csontnak illetve reggelinél olyan dolgonak ami késöbb a szemétbe kerül pl szalmi bör, tea filter stb?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egy nagyon csinos müa. tányérom van erre a célra, nem látszik, hogy müanyag. De van hogy ha huslevessel kezdünk, akkor az egyikünk használt mélytányérja kapja a feladatot.
2012. nov. 24. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Pl a töltött paprika, töltött káposzta esetén nálunk senki nem eszi meg a burkolatot, gyűjtjük egy tálkában, s megy a komposztra. Ha vegyesgyümölcs leves van, nem magozva fagyasztottam le a cseresznyét, meggyet - ilyenkor mindenki kap egy kis tálkát.A teafilter a csészealjra kerül, meg a citromkarika.
2012. nov. 24. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyenem van és igen rakok ki.

2012. nov. 24. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Csontostányér "alap".

Mondjuk néha mókás tud lenni mikor kint van 2 csontostányér az egyik (amibe dezsvírem, nagymutter, meg nagybátyám csomtoz) tök üres, de amibe én, anyám, unokadezsvír meg a nagyfater az meg dugig van csontokkal :D Mondjuk a kutyáknak egyszerűbb kivinni az 1 tányért :D

Reggel meg abba a tányérba gyűjtöm össze a hullaédkot amiből előtte kajáltam. Minek használjak kettőt? Nem szeretek mosogatni.

2012. nov. 24. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyümölcsleves van vagy főtthús, akkor van külön tányér a maradékoknak, ha pedig reggelizünk akkor változó. Ha csak magamban eszek akkor arra tányérra cuccolok ki pl bőrt vagy csumát amin eszek, ha pedig vendég van, akkor illemből rakok ki "szemetes" tányért, hogy legyen.
2012. nov. 24. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi szoktunk, kivéve reggelinél, ott a bőrkék, ilyesmik a tányérba mennek. Mondjuk szerintem nem így kéne, de egymás között nem olyan fontos.
2012. nov. 24. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebédnél van csonttányérka, ha szükséges.
2012. nov. 24. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:

A csontostányér nálunk is alap. egyszer kaptunk ajándékba egy kis porcelán tányért, és rá van pingálva, hogy "csont".aranyos, de egy csirkecomb csontja fér el rajta...szóval használaton kívüli.egy normál kistányér tökéletes erre.

reggelinél, vagy vacsoránál, ha hidegkaja van, a párom eleve úgy teszi a tányérunkra a felvágottszeleteket,kolbászféléket hogy előtte "meghámozza ".

2012. nov. 24. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!