Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kemény a linzer tésztám...

Miért kemény a linzer tésztám sütés után? Nagyon elronthattam valamit?

Figyelt kérdés
a hagyományos 3:2:1 arányban készítettem a tésztát,de persze ez volt az első próbálkozásom :/ megkentem lekvárral is,szerintetek meg fog puhulni?
2013. júl. 18. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
a linzer sütés után kemény kb. egy nap múlva puhul meg, addig lefedve kell tárolni!
2013. júl. 18. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Sütés után előfordul, hogy keménynek tűnik a linzertészta. De semmi gond. Tedd a sütiket jól záródó dobozba. Holnap kóstold meg, biztosan jobban ízlik majd. Az omlós tésztának kifejezetten jót tesz, ha nem azonnal eszik meg, hanem áll pár napot.
2013. júl. 18. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm szépen :)
2013. júl. 18. 20:12

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!