Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy szaggassam ki a linzert...

Hogy szaggassam ki a linzert ha nincs olyan szép cikkcakkos linzer szaggatóm?

Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Pogácsa szaggatóval
2013. júl. 18. 10:28
 2/7 A kérdező kommentje:
erre én is gondoltam,de az nem lesz olyan szép :/
2013. júl. 18. 10:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Én karácsonyi sütőformával csináltam múltkor. :)

Esetleg ha van gyerkőc a családban, akkor az egyik formás legó-szerű építőkockájával próbáld meg.

2013. júl. 18. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Akkor elkezdesz szétnézni a lakásban, hogy mi lenne jó alakzat. Ha nem túl vastag a felület, akkor szaggathatsz vele...

Pl ha van kisgyereked, akkor nézz szét a műanyag játékai között...

További tippek:

-Formás gyertatartó keret, ha tiszta...

-Illatszerek kupakja

-Habtejszín fehér kupakja szokott klassz formájú lenni... Csak ÓVATOSAN le kell vágni az alját, ami nem hullámos...

-Kelyhek, tálkák...

-Szóval nézz szét, hátha van valami jó kacat!

2013. júl. 18. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Pogi szaggatóval, vagy pohárral kiszaggatod a kerek formát. Ha annak egy részét, felét, ugyanazzal a szaggatóval "leszeded", lesz két "félhold" alakú sütid.

De ha csak harmadát szeded le a kereksüti egyik oldaláról a szaggatóval, és harmadát a másik oldaláról a kereknek, akkor már eléggé bizar alakzatok jöhetnek ki belőle, és persze a lecsípett részek is, mint a "mandula" alakú sütik, süthetőek lesznek.

Kicsit pepecs, de nem lesz egyhangú kerek alakú sütijeid, hanem különböző méretű és formájú kihozható belőle.

2013. júl. 18. 10:41
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! ilyenekre nem is gondoltam :) kezdem is a keresgélést :)
2013. júl. 18. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:
60%

Ha semmit sem találnál, akkor a kerekre kiszúrt sütit ferdén 1-2 mm-nyire bemetszed körbe pár helyen és sütéskor szétnyílik, mint egy virág.

de. ha a közepét kiszúrod egy kisebb szaggatóval, vagy egy

egy kinder műa. beljesével és összeragasztod sütés után a teli és lyukas sütiket, akkor is szép lesz.

2013. júl. 18. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!