Hogyan készítitek a linzer karikákat? Sütés előtt kenitek meg lekvárral vagy sütés után?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 07:09
3/9 anonim válasza:
Ha sütés előtt kennénk meg, akkor ráégne a lekvár. Amikor lehült, akkor kell rákenni a lekvárt, így szépen össze lehet illeszteni.
4/9 anonim válasza:
Mindkét módon lehet.Sütés előtt akkor szokás,ha a felső karika nem lyukas,és a lekvár házi,nem tartalmaz zselatint.Általánosabb,hogy sütés után.
5/9 anonim válasza:
sütésálló lekvárral meg lehet sütni.
6/9 anonim válasza:
Én mindig sütés előtt kenem meg(spar lekvárral),mert szerintem ízletesebb,de ahány ház..........
7/9 anonim válasza:
Sütés után, de mindjárt melegen.
8/9 anonim válasza:
Hát egyértelműen sütés után szokták meg kenni mert a linzer karika a lekvár hatására fog puhulni!!!Mert ahogy meg sütöd akkor még kemény de ha össze ragazgatod a lekvárral a karikákat el kezdenek puhulni!!Körűbelül 1 napot hagyáttok állni és ugy jó lesz!!!
9/9 anonim válasza:
Sütés után kell megkenni a lekvárral.
Van egy nagyon jó, és egyszerű, elronthatatlan linzer tészta receptem: 60 dkg liszt, 40 dkg margarin, 20 dkg porcukor.
Ebből lehet mindenféle linzert sütni: pl. húsdarálós, islert stb. / ha szeretitek a diós linzert, akkor ahány evőkanál darált diót raksz bele, annyi lisztet ki kell venni belőle, ez vonatkozik a kakaóra is.
Próbáljátok ki!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!