Hogy készül a totojás rántotta?
Figyelt kérdés
Egy kolléga mondta munkahelyen, hogy ezt reggelizett, de mivel senki nem kérdezte meg a társaságból mi az, gondoltam csak én lehetek ilyen tudatlan és inkább hallgattam.2009. okt. 19. 23:47
1/7 anonim válasza:
tojást felütöd, tányérba öntöd, fogsz egy villát, felvered, sózod
olajat öntesz egy serpenyőbe, melegited, beleteszed a tojást, kevergeted, megsül...megeszed
2/7 anonim válasza:
ha nem elírás a totojás akkor pedig szívattak vagy hülyültek :D
3/7 dellfil válasza:
Ha nem dadogós a kolléga, akkor sajna igen "szellemes viccet" eresztett meg.
4/7 anonim válasza:
Szerencse, hogy te sem kérdezted meg :D
5/7 anonim válasza:
A totjás rántotta nagyon-nagyon lassan készül...
:-)
6/7 anonim válasza:
Szia! Ha a kollegádnak kisgyereke van, akkor ez biztos, hogy tojásrántotta akart lenni :) A szülők néha hajlamosak átvenni a pici gyerek által "átfogalmazott" szavakat :) Nálunk pl. a krokodil már évek óra trokodil, a virsli pedig vizsla :)
7/7 anonim válasza:
biztos lassan totojázva sütötte meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!