Vanillíás tortát szeretnék készíteni a piskóta az megy, de vanillía krémet nem tudom hogyan kell főzni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 14:58
1/3 anonim válasza:
A sárga krémre gondolsz ami az oroszkrém tortákban van?
Eleinte én is főztem, csak elég macerás. Sok tojás meg gőzfölött... Mostanában vaniliás pudingból csinálom. Megfőzöm a pudingot és tejszínhabot keverek bele. A tejszínbe meg teszek zselatint és habfixet.
2/3 anonim válasza:
Nem így "kell",de így is lehet:
25 dkg puha Rámát habosra keversz 20 dkg porcukorral,lehetőleg addig,amíg a cukor teljesen fel nem olvad.
1 cs. vanília ízű pudingport 3-4 dl tejjel meg 4 ek. cukorral felfőzöl,és amikor kihűlt,hozzákevered a margarinhoz.Szép simára,krémesre.
Tuningolhatod vaníliás cukorral vagy aromával,vagy vaníliarúd kikapart belsejét is főzd bele a pudingba.
Remélem tudtam segíteni
R
3/3 A kérdező kommentje:
köszi!!
2009. okt. 20. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!