Töltött káposztához mennyi sót szoktatok tenni?
Figyelt kérdés
1 kg húshoz mennyit szoktatok tenni?2013. júl. 6. 17:40
1/3 anonim 

válasza:

Ez nagyon ízlésfüggő. kezdd egy teáskanállal, és kóstold meg a fűszerezett húst. én megkóstolom a mindig a rizses-nyershúsos tölteléket és a fasírthúst is, mert csak így vagyok benne biztos, hogy elég-e minden bele. a hozzáadott rizs is befolyásolja a sós ízt, azzal is számolni kell. szerintem muszáj kóstolni, bár nem mindenki vallja ezt.
a káposztát magát ne sózd meg, mert az általában elég sós-savanyú, hisz' sóban érlelt.
2/3 anonim 

válasza:

Van amikor semmit, mert elég sós még a kimosott káposzta is és adok hozzá füstölt szalonnát, vagy sonkát, kolbászt is és ezek is mind sósak, a töltelékbe teszek keveset, hogy jó íze legyen.
3/3 doboszoli 

válasza:

Nálunk bekevert kész kolbászhúsból készül a töltött káposzta tölteléke, amibe kilónként 2,2 deka só dukál. A hozzáadott rizzsel együtt pont jó, legalábbis nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!