Töltött káposztához milyen bort szoktak inni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 15:01
1/3 anonim válasza:
Testes vörös bort. kékfarnkos, bikavér, merló
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen fehérbort.
Ezen belül a testes, de kevésbé fűszeres borokat tudom ajánlani.
Ugye ez is nagyrészt izlésfüggő, a rizling és a rizlingszilváni mindenképp jó választás, de én szívesen meginnék egy minőségi ezerjót, vagy esetleg szürkebarátot.
(káposztás ételek után a vörösbor a savassága miatt sem ajánlott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!