Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nincs egy oldalon sem,...

Miért nincs egy oldalon sem, hogy kell a mácut elkészíteni?

Figyelt kérdés

azt mondják csak a cigányok eszik meg a mácut az-az a disznó belet és most mindenki "fújjog" pedig ugyan úgy, a magyarok és más ország emberei is fogyasztják! lásd: hurka, kolbász,...

vagy pl.: a másik kategória a gyomor nem csak a cigányok fogyasztják

lásd: disznósajt


2013. júl. 5. 18:34
 1/1 A kérdező kommentje:

Tisztísd meg a belet majd hídeg vízben áztasd fél napot...

Ha a megtisztított belet ázni hagytuk a kívánt ideig, nagy lábosban bő forrásban lévő vízbe helyezzük, fűszerezzük be (só,egész bors, babérlevél) és hagyjuk puhára főni.

Főzési idő közepes lángon kb.:2-3 óra…

Ha ezzel megvolnánk, távolítsuk el a főző léből a puhára főt sertés belet.

Ezután zsíradék felhasználásával, felhevítünk egy serpenyőt amiben a felvágott sertés belet teszzük, az ételt arany barnára , ropogósra sütjük ízesíthetjük zúzott fokhagymával és a végén egy kis sóval,borssal…

2013. júl. 5. 18:34

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!