Miért nincs egy oldalon sem, hogy kell a mácut elkészíteni?
azt mondják csak a cigányok eszik meg a mácut az-az a disznó belet és most mindenki "fújjog" pedig ugyan úgy, a magyarok és más ország emberei is fogyasztják! lásd: hurka, kolbász,...
vagy pl.: a másik kategória a gyomor nem csak a cigányok fogyasztják
lásd: disznósajt
Tisztísd meg a belet majd hídeg vízben áztasd fél napot...
Ha a megtisztított belet ázni hagytuk a kívánt ideig, nagy lábosban bő forrásban lévő vízbe helyezzük, fűszerezzük be (só,egész bors, babérlevél) és hagyjuk puhára főni.
Főzési idő közepes lángon kb.:2-3 óra…
Ha ezzel megvolnánk, távolítsuk el a főző léből a puhára főt sertés belet.
Ezután zsíradék felhasználásával, felhevítünk egy serpenyőt amiben a felvágott sertés belet teszzük, az ételt arany barnára , ropogósra sütjük ízesíthetjük zúzott fokhagymával és a végén egy kis sóval,borssal…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!