Hús és gyümöcs, mit főznél?
Figyelt kérdés
Van csirkemellem,darált húsom,meggy,cseresznye,kevés eper.
mit csinálnátok,ami nem meggymártás a főtt hús mellé?
(minden más hozzávalót tudok venni,csak valami gyümölcsös húst szeretnék,és nincs ötlet)
2013. júl. 3. 13:03
1/5 anonim válasza:
Töltsd meg a meggyel a csirkemellett ,és vagy rántsd ,ki vagy tekerd baconbe , és tepsibe süsd meg..
2/5 anonim válasza:
Én almával/ananásszal csináltam ugyan, de jénaiba lefektettem a hússzeleteket(sózva,borsozva), rá a gyümölcsöt és a tetejére sok sajtot reszeltem. Nagyon finom, de nem tudom, hogy meggyel/cseresznyével milyen lenne.
3/5 A kérdező kommentje:
Almával,ananásszal,körtével tudom hogy finom,csináltam olyat,vagyis tejszint is öntöttem rá.
Meggyel vagy cseresznyével még sosem próbáltam,lehet épp itt az ideje.
Első: baconbe? Próbáltad is már amiket irtál,vagy csak úgy írtad?
aszalt gyümölccsel elhiszem hogy működik,de simával?
2013. júl. 3. 13:24
4/5 anonim válasza:
Probáltam ,és sima friss meggyel finomabb ,mint az aszaltal .
Ez is finom : [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Ez nagyon guszta
Van kicsontozott csirkefelsőcomb is otthon,pont újkrumpliszezon van,ez pont jó lesz :)
köszönöm
2013. júl. 3. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!