Ha a pénz nem számitana miket főznél, ennél?
Talán többször főznék marahahúst (bélszínt pl ) borjúhúst,
több fonom vadhúst, nemesebb halakat, kipróbálnék pár egzotikus ételt. de jobb szeretném, ha a pénzemért valami kellemes étteremben ki is szolgálnának, ne nekem kelljen akkor már főznöm:)
Amúgy semmi bajom a jelenlegi lehetőségeimmel, de a spórolás valahogy belém van kódolva, így mindig ezt tartom szem előtt.
Szóval ritkán ábrándozok, nekem pl a körömpörkölt is
isteni finom tud lenni és sorolhatnám még...
én több zöldséget ennék(paradicsom, paprika főleg az a piros ami édes) a brokkoli nagyon nagyon drága évente pár alkalommal veszünk Húsvétkor, meg főleg nyáron, na az nagyon nekem nagyon ízlik szívesen enném csak úgy megpárolva:)
zöld almát meg a mandarint nagyon szeretem csak most nagyon drága ezért ritkábban veszünk
több husos ételt ennék, főleg csirke vagy pulykamellből vmilyen tokányszerűséget, pulykarizottót, pulykaraguleveset, ilyeneket
millford tea nagyon finom, abból tuti vennék, mi a tesco gazdaságost szoktuk abba van alma, málna, eper az is finom de azért a millford finomabb:)
Majdnem ugyanazt, mint most, olykor extrább gyümölcsöket és sokkal több lazacot, nyersen, nagyon frisset, repülővel direkt nekem hozatva :D
Illetve nem, lógatnám a lábam a tengerparti nyaralómban és tengeri kerkentyűket ennék szinte mindennap. De főleg lazacot, s ha megunnám, vörös tonhalat.
Salátákat cézársalit, görögsalit, ráksalikat
ázsiai kajákat thai zöld curry, indiai vajas csirkét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!