Sajttaltöltött pulykamellet muszáj olajban kisütni? Vagy lehet magában is?
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 00:49
1/9 lencsefőzelék válasza:
Nem muszáj, lehet zsírban vagy vajban is. Szerintem, bár én nem szoktam húst sütni. Ha magában akarod, akkor grillezd, ha van hozzá megfelelő cuccod.
2/9 anonim válasza:
Mi sütőben szoktuk, remekül megsül :)
3/9 A kérdező kommentje:
ott kb hány percig és hány fokon?:)
2013. júl. 3. 06:24
4/9 anonim válasza:
A fagyosat lehet sütőpapíros tepsiben sütőben is megsütni. egyszer meg kell fordítani.
6/9 A kérdező kommentje:
köszööönöm:)
2013. júl. 3. 06:29
8/9 anonim válasza:
Egyébként részemről, ha már itt tartunk:
amiben van már eredetileg is bármilyen állat saját, természetes zsírja, azt zsírban sütöm. Azt vettem észre, hogy nehezebb a gyomromnak, ha egy ételen belül keveredik az állati és növényi (=olaj) eredetű zsíradék.
Ahol állati eredetű zsír nincs jelen, mint pl. zöldségek, vagy valami tészta-féle, pl. lángos és hasonlók, ott inkább használom az olajat.
9/9 anonim válasza:
Nem tudom hány fokon :D
Berakom, a nyolcas skálán ötösre csavarom a sütőt (gázsütő) és időnként ránézek, hogy megsült-e már. Ha igen, kiveszem, és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!