Pulykamellet milyen vastagra kell vágni, ha kiszeretném rántani?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 16:34
1/4 anonim válasza:
Egy-másfél centis közöttire kb, egy kicsit klopfold ki. sózd, majd egy kis idő múltán lehet is rántani.
2/4 anonim válasza:
Persze, előtte panírozni:)ha a tojásba teszel egy kis tejfölt, finom puha lesz a prézli, és a hús is omlós lesz alatta.
3/4 anonim válasza:
én vékonyabbra szoktam, kb. egy centisre vágom és még klopfolom, kb. fél centisre, úgyis összeugrik a sütéstől...
4/4 anonim válasza:
Azért írtam 1-1,5 centi közöttire, ahogy sikerül... :)
fél centisből csak egy száraz papírszerű valami lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!