Cordon Bleut ( sajttal sonkával töltött pulykamellet) szeretnék készíteni és aggódom, hogy kifolyna a sajt. Hogyan lehet ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Nem szeretném megpárolni elötte, fogpiszkáló megtudná annyira tartani? Hogyan tűzzem át vele ha az jó?
Kössz előre is a válaszokat!
2011. márc. 31. 22:47
1/3 anonim válasza:
panírozd be kétszer, liszt->tojás->morzsa->tojás->morzsa, mi legalábbis gyakorlaton így csináltuk a töltött húsokat, és általában nem folyik ki így belőle. Sok sikert! :)
2/3 anonim válasza:
Lehet kapni csemege pultban "nem folyós" direkt sütésre alkalmas sajtot.
3/3 anonim válasza:
A két húsréteg szélére kenj pici tojást, és tüzd össze a szélét - nem fog kifolyni, mert a tojás összeragasztja.
A "nemfolyós" sajtokat meg nem érdemes megvenni, mert se ize nincs, se sok köze az igaz sajthoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!