Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cordon Bleut ( sajttal sonkáva...

Cordon Bleut ( sajttal sonkával töltött pulykamellet) szeretnék készíteni és aggódom, hogy kifolyna a sajt. Hogyan lehet ezt megoldani?

Figyelt kérdés

Nem szeretném megpárolni elötte, fogpiszkáló megtudná annyira tartani? Hogyan tűzzem át vele ha az jó?

Kössz előre is a válaszokat!


2011. márc. 31. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:
panírozd be kétszer, liszt->tojás->morzsa->tojás->morzsa, mi legalábbis gyakorlaton így csináltuk a töltött húsokat, és általában nem folyik ki így belőle. Sok sikert! :)
2011. márc. 31. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet kapni csemege pultban "nem folyós" direkt sütésre alkalmas sajtot.
2011. ápr. 1. 07:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

A két húsréteg szélére kenj pici tojást, és tüzd össze a szélét - nem fog kifolyni, mert a tojás összeragasztja.


A "nemfolyós" sajtokat meg nem érdemes megvenni, mert se ize nincs, se sok köze az igaz sajthoz.

2011. ápr. 1. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!