Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel érdemes a pulykamellet...

Mivel érdemes a pulykamellet fűszerezni, ha natúrban olívaolajon sütöm, panír nélkül?

Figyelt kérdés

Diéta miatt panírt nem bír el. Eddig mindig csirkemellet csináltam, amire csirkefűszert tettem, de mit tegyek pulykamellre? Nem vagyok nagy ász a konyhában, nem is tudom van-e pulykára való fűszer, de holnapig ha van, akkor sem tudok venni, így nem tudom, mivel készítsem el, hogy fini legye.

Ötletek? :)

2012. júl. 22. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet borsozni, vegetával ízesíteni vagy kakukkfüvezni. Mindjárt én is megéhezek.
2012. júl. 22. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

bors, fokhagyma, hagyma minden alapháztartásban van. és finom is lesz tőle. esetleg, ha szárított bazsalikom, vagy

rozmaring van otthon az még fűszeresebbé teszi.

2012. júl. 22. 19:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Fokhagymával bedörzsölöd+só+bors. ... Nagyon finom lesz
2012. júl. 22. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

Nagyszerű, én díjaztam az utolsót, engem meg jól lehúztak, pedig ugyanazt írtam szinte.

Igazán baráti gesztus...

2012. júl. 23. 10:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom a második mért lett lepotozva. Nem írt semmi hülyeséget. Vagy az a baj?
2012. júl. 23. 10:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Én mindeninek küldöm a zöld kis kezet, nem érte, miért a lepontozás, biztos valaki ebben leli örömét. :S

Nagyon köszönöm a válaszokat! Fokhagymával és borssal csináltam, nagyon finom lett. Bár a bors kicsit megborult... :DD

2012. júl. 23. 10:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az nem baj, Te erősebb vagy , mint a bors.A fogyókúrában úgy is erősnek kell lenni.

Sok sikert hozzá:))

2012. júl. 23. 10:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Kösziii! :))
2012. júl. 23. 11:06
 9/9 macitesó válasza:

Azért pontozták le, mert hozzányúlt a vegetához. A vegeta N E M fűszer. Nem használjuk. Az egy katvasz. A csirkefűszert pláne nem.

Fördős Z oldalán van jó csirkelmell recept illetve youtobon a Lázásnak van egy rakat jobbnál jobb csirkemell receptje.

2020. júl. 16. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!